Köpen hamn bil & båtmässa 2019

COPENHAGEN bil & BOAT Visa hålls i samarbete med Copenhagen Poker springa har du någonsin undrat hur 60 000 häst krafter ljud? Mer än 60 motor båtar förväntas delta tillsammans med Visa bilar från hela Skandinavien. Trofén delas ut till de bästa bilarna i showen. På. 12,00 dörrar öppna (inträdes avgift 20kr per Vuxna barn under 13 år fri entré) kl. 16,00 Powerboats anländer till Dragør fort, KL. 17,00 hastighets test i 4 båt klasser på. 19,00 tack för idag Copenhagen Poker Run är ett evenemang där deltagarna använder sina motor båtar för att samla spelkort på olika platser i ljudet. Båten med den bästa poker handen vinner. Alla Powerboats anländer till Dragør fort på eftermiddagen, där många aktiviteter äger rum för publiken. Actionboats kommer med en Ribboat och det kommer att vara möjligt och köpa en resa för en liten mängd. Gratis parkering för området runt Dragør fort. Datum: lördag, 6. Juli plats: Dragør fort prins Knuds dam 1 2791 Dragør se mer på www.powerboats.dk/copenhagen-car-boat-show/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *