Dragør konst Festival och workshop

Dragør konst Festival 2019 13. Jul. 14. Jul. 2019 för 10. En gång hölls Dragør konst Festival, det är årsdagen år och vi gläds. Hitta oss på gräsmattan på färjan. det ligger mittemot den stora parkeringen vid hamnen. Det finns 36 utställare fördelade på 30 montrar. Vi har gjort en ansträngning för att göra det något speciellt så kom och besök oss. Madam_B är på torget med sin blå kaffevagn. D-Swing spelar lördag och Sune Grip-bandet spelar söndag. Kom och "rita ditt väder" Vi har också något för barn. För ett tält där barn från 3-11 år kan komma och dra sitt alldeles egna väder-lördag från 11-16 och söndag från 11-1330. DE färdiga RITNINGARNA HÄNGS upp i TÄLTET och söndagen vid middagstid. 14 kommer den vänliga väder ritningen man hans Nørgård från TV-lastbil och är den bästa 3 ritningar. DET KOMMER NATURLIGTVIS ATT BLI ETT LITET PRIS. KANSKE kan du se din ritning i TV-lastbil och Dragørs bibliotek. På DoodleDiem Pia, kan du prova Doodle målning på stenar (för betalning av små mängder). FRÅN 14 ÅR OCH UPPÅT HAR DU MÖJLIGHET ATT KVARHÅLLA I EN MÅLNING VERKSTAD FÖR BARA 150 KR. BILJETTER TILL DETTA MÅSTE KÖPAS I FÖRVÄG. SKRIV I MEDDELANDET PÅ VÅR FB-SIDA.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *