Ställ kung Lunds fort i rörelse

För fjärde året i rad är alla medborgare i Dragør och omgivningar inbjudna till en fantastisk utomhus-och aktivitetsdag på Kungliga Lunds slotts Outdoorcenter. I år med ännu mer spännande aktiviteter och möjligheter för hela familjen.

Bland annat kan du uppleva

Open-Air aktiva och lekfulla människor i alla åldrar är inbjudna till en hel del upplevelser på och runt fästningen Kongelund-Outdoorcenter! Ta med familj eller vänner och ha en rolig dag tillsammans! Alla aktiviteter är gratis! Program 2019: (flera programpunkter kan komma till) • SUP i vallar-vi har simning västar • mountainbikelån en cykel och få instruktion • Capoeira workshop och show • kommando krypa över vallgrav • rappelling från toppen av radar tornet • laserrun med Avancerade laser vapen • natur spridning-bli Smart på naturen • musik med lokala musikskolor • skattjakt runt fortet • orientering • cut & brasa • fotoutställning • kreativ verkstad • Frisbee Golf • den vackra naturen runt fortet + många andra roliga Aktiviteter är kostnadsfria. Kom bara ihåg att ta kläder i Afterweather-och du kan flytta in. Dessutom kommer det att finnas tal, musikaliska inslag och möjlighet att köpa mat och dryck (även vegetarisk).

Tid och plats

Lördag, 28 September. 11-16. Adress: Kalvebodvej 265, 2791 Dragoer. Parkering och transport: Buss 33 tar dig till Kinglunds fästning – direkt till dörren som kan parkeras på delar av den stora parkeringen vid Kungliga Lunds hallen, samt på den stora Pit-Park på stranden. Vi ser fram emot att träffa dig! Kongelunds fästning-Outdoorcenter är ett samarbete mellan Dragør kommun och DGI Copenhagen. Det är en del av Amager Nature Park och stöds av Nordea Foundation.

Logo: Kungliga Lundsfortet-Utomhuscenter

Bakom evenemanget

Evenemanget arrangeras av kung Lund fort Outdoorcenter, ett samarbete mellan Dragør kommun, Dragør ungdoms Skole och DGI Storekøbenhavn. Projektet stöds av Nordea Foundation. Dagens verksamhet bedrivs i samarbete med en mängd lokala föreningar, DGI Great Copenhagen, Museum Amager, Dragør Youth School, Club Dragør och Dragør Library, samt med god hjälp från Holledaren Halls personal.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *