De Öresund-markt opent haar deuren voor een weekend in de geest van kunst

De Öresund-markt opent haar deuren voor een weekend in de geest van kunst

Vrijdag, zaterdag en zondag 31/7 – 2/8 2020 transformeren we de haven van Dragør in een galerij en creatief forum en hebben we een aantal van de uitvoerende kunstenaars van de stad uitgenodigd die dagelijks deelnemen aan het Dragør Art Festival, waar zij zullen in het weekend met open workshops inzicht geven in hun werken.

We denken dat het belangrijk is om je te concentreren op de moeilijke omstandigheden waarmee je als podiumkunstenaar wordt geconfronteerd wanneer de Corona-situatie plotseling ons dagelijks leven afsluit en we zijn blij dat een handvol leden van Dragør Art Festival, dat helaas niet wordt gehouden in jaar, willen langskomen en ons laten zien waar ze allemaal mee werken. ” (citaat)

Naast de leden van het Dragør Art Festival biedt de markt van dit weekend ook kunst uit Polen, keramiek uit Hvidovre, prachtige aquarellen en niet in de laatste plaats een geheime graficus uit Kopenhagen die een aantal wilde posters maakt.

Street Food en bar staan ​​deze keer op de voorgrond, waaronder Indian op het programma van Chutney’s CPH, en er zijn een aantal nieuwe standhouders naar voren gekomen, waaronder kruiden, handgemaakte messen en eco-gecertificeerde wax-tafelkleden.

Op muziekgebied wordt het een geweldig weekend.

Lokale DJ Nick Rendbæk komt langs op vrijdag en zaterdag en speelt een stijlvolle mix van 12.00 – 17.00 uur. Er is altijd een garantie voor goede vibes met Nick achter het bureau en hij heeft het gevoel de juiste sfeer op te bouwen.

Vrijdag om 17.00 uur krijgen we een langverwacht live concert met het lokale Johansen Duo. Rikke en Thomas zijn meesters in het creëren van een goede sfeer en staan ​​erom bekend dat ze op verzoek van het publiek liedjes kunnen spelen.

Op zaterdag om 17.00 uur is het Johansen-duo op zijn minst het Johansen-trio geworden, wanneer de gitaarevenwichtsgenoot nr. 1 Sune Grip van de stad ontmoet en het meestal een feest is om de klavertjevier te horen.

Op zondag om 16.00 uur eindigt de Öresund-markt met een langverwachte repetitie, de wereldberoemde DE 3 MÅSKE 4 in Dragør, die door muzikaal begrip helpt onze stad de moeite waard te maken om in te wonen.

Iedereen is welkom en we hopen dat het weer een goed weekend wordt in de geest van kunst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *